Albania
 • English teachers of childrenEnglish teachers of children
  Kur të Filloni të Mësoni Anglisht?

  Fëmijët fillojnë të mësojnë që në çasti kur lindin.
  Përpara se të jenë gati të flasin, foshnjat i thithin tingujt dhe intonimet që do t’i ndihmojnë ata të formojnë fjalë.

  Mësoni më shumë
 • English learning for childrenEnglish for young children
  Anglishtja ONLINE

  Aktivitetet argëtuese jashtë mësimeve i ndihmojnë fëmijët të përmirësojnë Anglishten e tyre

  Mësoni më shumë
 
   

Anglishtja për Bebet 0-3 vjeç

Informacion për prindin
 
   

Baby’s Best Start i jep vogëlushit tuaj edhe një gjuhë tjeter amtare duke zhvilluar aftësitë motorike dhe stimuluar aftësitë mendore.

Bebet bilinguale janë më të zgjuara

Inteligjenca e një personi formohet jo vetëm nga gjenet por edhe nga stimulimi i hershëm i trurit që çon deri në krijimin e lidhjeve nervore. T’i mësoni fëmijës një gjuhë të dytë sa më herët është mënyra më e mirë për t’i krijuar këto lidhje nervore dhe të përmirësoni aftësinë e tij ndaj zhvillimit intelektual. Duke krahasuar fëmijët bilingual me ata njëgjuhësh, fëmijët bilingual shumë shpesh i tejkalojnë shokët e tyre njëgjuhësh.

Baby’s Best Start hedh bazën me Anglishten e folur, e cila mësohet nëpërmjet aktiviteteve zhvilluese, këngëve dhe rimave.

Baby’s Best Start

Baby’s Best Start është një kurs i përbërë nga 7 kurset:
• Anglishtja
• Zhvillimi social
• Aftësitë e paraleximit
• Muzika dhe ritmi
• Zhvillimi i trurit
• Gjuha e shenjave të bebeve
• Zhvillimi fizik
Kurset mbahen në grupe të vogla prind-fëmijë, një herë në javë. Kjo është një mundësi e përkryer për t’u lidhur me fëmijën tuaj!

“Duke lundruar në internet po kërkoja diçka të veçantë për djalin tim     dhe gjeta këtë qasje të mrekullueshme.”

Maria Perri, Prind

 

 

Seti mësimor Baby’s Best Start

Toddler’s Best Start

Fëmijët e moshës 15 muajsh deri 3 vjeç e mësojnë Anglishten e folur me anë të shumë rimave lozonjare dhe 28 këngëve origjinale me stile muzikore nga e gjithë bota. Ky kurs, i mbushur me biseda, aktivitete dhe lojëra argëtuese, u mëson disa njohuri tërheqëse enciklopedike, zhvillon aftësi motorike fine dhe gross si edhe të menduarit matematikor. Si shtesë, kursi ofron aktivitete optimale të leximit të hershëm. Kursi nuk përfshin video dhe ka një opsion për prindërit të cilët preferojnë t’u prezantojnë video fëmijëve të tyre në një stad të mëvonshëm.

TBS-illustration-of-set“Vajza ime ishte një vjeçe e dy muajshe kur nisi Anglishten me Helen Doron. Për ne, ishte mosha perfekte për të nisur. Ajo e do shumë mësuesen dhe programin e saj.”  Franchesca Coramusi, Prind

Seti mësimor Toddler’s Best Start

 It’s a Baby Dragon

Për nxënës të rinj të moshës 2 deri në 4 vjeç, It’s a Baby Dragon është një program prezantues i gëzueshëm muzikal ndaj gjuhës angleze.
Princi Sam, macja Fluffy dhe dragoi Didi, prezantojnë në mënyrë lozonjare fjalët bazike në Anglisht. Fëmijët mësojnë të flasin me lehtësi dhe natyrshëm ndërsa mësojnë të flasin gjuhën e tyre mëmë. It’s a Baby Dragon është e përshtatshme si për fillestarët ashtu edhe për fëmijët që kanë përfunduar programin Baby’s Best Start

Learning-Set_Baby-Dragon

Seti mësimor It’s a Baby Dragon

Dëshmi nga mësuesit


Anglishtja Nëpërmjet Këngëve


 

Dëshmi nga prindërit


Studimet Tregojnë se më Herët është më Mirë


Përfshirja e Filmave Vizatimorë për të Mësuar Fjalorin


Ju ftojmë në një ORË DEMOSTRATIVE FALAS