Albania
 • Music for learning EnglishMusic for learning English
  Muzika në Helen Doron English

  Muzika është tepër e rëndësishme për t’a mësuar gjuhën. Ajo është guri i qoshes për të gjithë kurset e Helen Doron English.

  Helen Doron Song Club
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Helen Doron Radio

  Vetëm për Adoleshentët. Muzikë e mirë dhe tematika të kohës– të gjitha në Anglisht.

  Dëgjoni Tani
 • English online - Kangi ClubEnglish for Kids on Kangi Club
  Argëtim Online pas Kursit

  Nxënësit e Helen Doron kënaqen me lojrat online të krijuara veçatërisht për të plotësuar mësimet e tyre në klasë.

  Kangi Club
 • English for young childrenEnglish for young children
  Fjalët e Para në Anglisht

  Fëmijët 2-5 vjeç mësojnë fjalët e para në Anglisht me Flupe.
  Shkarkoni aplikacionin nga Google Play dhe Apple App Store

  Shkarkojeni
 

Përfitimet

Të mësosh Anglisht është argëtuese me aktivitetet tona online

Në Helen Doron, mësimet e Anglishtes nuk janë të kufizuara vetëm në klasë. Kemi krijuar aktivitete të pasura online që janë argëtuese, edukative, të pasura dhe i ndihmojnë nxënësit tanë të ndihen komfort në Anglisht.

Kangi Club është portali ynë online për lojëra në të cilin ka aktivitete për fëmijët e moshës 3-12 vjeçare. Nxënësit e Helen Doronit kanë fjalëkalime që i mundësojnë hyrje në lojërat dhe aktivitetet që korrespondojnë me mësimet e tyre. Vizitorët janë të mirëpritur të luajnë në zonën e vizituesve.
 HDE-SongClub_logo1-April2014-a Helen Doron Song Club është kanali i veçantë në YouTube me këngë dhe video për fëmijët 0-6 vjeç.
Helen Doron Radio është stacioni ynë i radios ku adoleshentët anembanë botës mund të bashkohen – në Anglisht sigurisht.
  FWF_Google-Play-App-buttonAvailable_on_the_App_Store First Words in English with Flupe është loja e parë për telefonat Android. Lojërat e shkëlqyera të krijuara veçanërisht për përdoruesit më të rinj (2-5 vjec). Thjesht prekni dhe zbulojeni! Është ideale për mendjet e reja dhe gishtërinjtë e vegjël. Mund ta gjeni në i-Store dhe Google Play.

 

 • “Vajza jonë e pëlqen shumë kursin e Anglishtes. Ajo e thish Anglishten në mënyrë të natyrshme duke dëgjuar CD-të e Helen Doron në shtëpi çdo ditë dhe duke mësuar nëpërmjet aktiviteteve në klasë. Si rezultat ajo e pëlqen shumë mësimin e gjuhës Angleze si dhe ka konfidencë për t’a folur gjuhën gjithashtu.”

  Panadda Pruckscholtharn, Bangkok, Tailandë
 • “Djali im Jack (2 vjeç e 4 muajsh), i cili mund të flasë vetëm pak fjalë në polonisht, ka filluar të zgjerojë fjalorin e tij në Anglisht, nga ato që ka mësuar në kurs.”

  Justyna Kolasinska, Varshavë, Poloni
 • “Të mësosh Anglisht në Helen Doron Early English është argëtuese dhe metoda e lejon djalin tim, Bos, të mësojë Anglisht në mënyrë të natyrshme. Bos këndon kur dëgjojmë CD-në e Helen Doron në makinë”

  Saowvanee Lurpromchai, Bangkok, Tajlandë