Mirë se erdhe në Helen Doron English VLORE

Përse Helen Doron English?

Që nga viti 1985, më shumë se 3 milionë fëmijë në mbarë botën kanë mësuar të komunikojnë në mënyrë efektive në anglisht me metodën Helen Doron English.

Jepuni adoleshentëve tuaj një mundësi fantastike

Në qendrën tonë, metoda Helen Doron shkon përtej Anglishtes. Si një metodë multidisiplinare, fëmijët tanë rriten në shumë drejtime.

Këtë vit shkollor, le ta bëjmë udhëtimin e tyre të jashtëzakonshëm drejt rrjedhshmërisë së gjuhës angleze si një përvojë të paharrueshme dhe një bote krejtesishte magjepesese, ku anglishtja eshte nje dere e gjere per te gjithe!

Mësim Argëtues

Mësojmë përmes dëgjimit, botës digitale, konkurseve dhe shumë burimeve të kohës.

Anglisht Gjithëpërfshirëse

Fëmijët mësojnë anglisht në mënyrë natyrale, si gjuhë amtare dhe adoleshentët ndihen konfident dhe të lirë të shprehin mendimet e tyre.

Grupe të Vogla

Vëmendje personale dhe mbështetëse.

Inkurajim

Zhvillojmë vetbesimin e fëmijëve me përforcim pozitiv.

Vendndodhja

Helen Doron Berlin

Add an optional description to your map pin

Helen Doron English VLORË

Nisën grupet e reja të gjuhës angleze në Helen Doron English

Mosha 4-6 vjeç, program 2 mujor (Prill – Maj)

Mosha 7-9 vjeç, program 2 mujor (Prill – Maj)

Mosha 11-16 Vjec programe 2 mujor (Prill – Maj)

16 mësime që zhvillohen 2 herë në javë, me seanca 45 minuta dhe 90 minuta në varësi të grupit.

Bashkohu me grupin! 

Na kontaktoni

Lajme

Gallery