Faleminderit!

Kërkesa juaj është marrë dhe ne do ju kontaktojmë sa më shpejt që të mundemi

Ndërkohë, jeni të mirëpritur të shikoni më poshtë:

Frymëzohuni

Zbuloni sekretin midis metodologjisë unike dhe novatore të Helen Doron English dhe sesi ajo ka ndryshuar jetën e mbi 3 milionë nxënësve.

Lexo më shumë > 

Shijo Kanalet Tona Falas

Shijoni mënyrën e gëzueshme të të mësuarit Helen Doron me përzgjedhjen tonë të madhe të aplikacioneve dhe lojërave falas.

Lexo më shumë >

Contact Information

Misgav Industrial Park Taradion, 20174, Israel

+972-(0)-4-9027900