Mirë se vini në Helen Doron

Helen Doron English është një institucion botëror me 30 vjet suksesi në mësimin e Anglishtes për fëmijë në të gjithë grupmoshat. Më shumë se 1,5 milliona nxënës flasin Anglisht sot falë Helen Doron English.
Pse Helen Doron English? Sepse kemi kurset më të mira të cilat janë zhvilluar nga ekspertë me përvojë në të mësuarit e gjuhës angleze dhe kemi mësuesit e trajnuar.
Fëmijët e duan mësimin me Helen Doron English.