TeenBuzz Radio

Radio jonë është live 24/7 për adoleshentët që të mësojnë anglisht përmes muzikës, tregimeve, konkurseve, të ftuarve specialë të famshëm, dhe shumë më tepër!

Të rinjtë dhe adoleshentët në mbarë botën kanë mundësi për të fituar çmime përmes kuizeve dhe garave, të marrin pjesë në  transmetimin e shfaqjeve, të shprehin mendimet e tyre për çështje të rëndësishme dhe të kontribojnë në përmbajtjen e radios. Argëtohuni dhe mësoni me Teen Buzz Radio! 

Bashkohuni live me ne >

Komuniteti Teen Buzz Radio

Një komunitet i sigurt, i monitoruar, aktiv ku adoleshentët mund të shoqërohen, të bisedojnë me njëri-tjetrin në anglisht për tema të rëndësishme për ta dhe të dëgjojnë dhe diskutojnë përmbajtjen dhe muzikën e transmetimit të drejtpërdrejtë të TeenBuzz Radio.

Aplikacionet për të mbështetur mësimin: