hdn-courses-wrap

Helen Doron
English

Programet tona të gjuhës angleze janë të përshtatura për moshën dhe aftësitë individuale të të mësuarit të fëmijëve. Kur krijojmë programet tona, ne marrim parasysh stilet e ndryshme të të mësuarit, si pamore, dëgjimore ose kinestetike. Fëmijët kanë një dashuri të natyrshme për të mësuarit, ndaj ne kemi krijuar një mjedis që i ndihmon ata ta përvetësojnë lehtësisht gjuhën angleze.

 

Metoda Helen Doron merr parasysh kuriozitetin dhe lojën e natyrshme të fëmijës, duke kombinuar mësime të mbushura me argëtim që stimulojnë shqisat e fëmijëve me materiale pedagogjike si libra aktivitetesh dhe aplikacione. Fëmijet shijojnë një përvojë mësimi të gëzueshme dhe pa mundim, ku njohuritë përthithen natyrshëm përmes tregimeve, këngëve, vallëzimit dhe lojërave.

Programet

              Bebe                 0-4 vjeç

             Fëmijë              4-11 vjeç

   Para-Adoleshentë    9-11 vjeç

         Adoleshentë           12-19 vjeç

Babies

0-4

Children

4-11

Tweens

9-11

Teens

12-19

Çfarë mësojnë fëmijët në Helen Doron?

Dëshmitë e Prindërve