Njohje Ndërkombëtare

I mbështetur nga dekada lidershipi dhe suksesi në edukimin e fëmijëve, fëmija juaj do të përfitojë nga të mësuarit me një grup arsimor ndërkombëtar të besuar. Metodologjia e Helen Doron mbështetet nga kërkime akademike nga disa universitete evropiane.

Studimet kanë vërtetuar se metoda jonë e mësimdhënies së anglishtes si gjuhë e dytë që në moshë të vogël promovon të menduarit kritik, si dhe rrit aftësitë njohëse dhe emocionale.

Lexo më shumë >

Grupi ka marrë gjithashtu njohje ndërkombëtare dhe shumë çmime globale. Disa nga çmimet që njohin ekselencen në arsim përfshijnë franshizen më të mirë të edukimit për fëmijë nga ”Magazine Global Franchise”, si dhe çmime të kategorive të tjera, ”Shkolla më e mirë e Gjuhës në Gjermani”, ”Shkolla Gjuhësore e Vitit në Spanjë”, ”Çmimi i Arsimit të Besimit të Prindërve në Kinë”dhe shumë të tjera kudo ka qendra Helen Doron.

Lexo më shumë >

Prezenca Mediatike

Helen Doron shpesh paraqitet në mediat ndërkombëtare, duke përfshirë revista, gazeta, televizion dhe radio, duke theksuar ekselencën në arsim, metodologjinë unike, mentorimin e paprecedentë dhe udhëheqjen në biznes.