Mirë se vini në Helen Doron

Fëmijët e duan Anglishten në Helen Doron. Më shumë se 1,5 milion nxënës rreth botës flasin Anglisht falë kurseve tona dhe mësuesve të trajnuar.

Helen Doron English është një institucion botëror me 30 vjet suksesi në mësimin e Anglishtes për fëmijë në të gjithë grupmoshat. Më shumë se 1,5 million nxënës flasin Anglisht sot falë Helen Doron English.

Pse Helen Doron English? Sepse kemi kurset më të mira të cilat janë zhvilluar nga ekspertë me përvojë në të mësuarit e gjuhës angleze dhe mësues të trajnuar.

Fëmijët e duan mësimin me Helen Doron English.