Albania
 • English for young kidsEnglish for young kids
  English for Kids

  Studentët Helen Doron argëtohen dhe mësojnë anglisht - në të njëjtën kohë.

  Mëso Pse
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Provo ne

  Ne ju ftojmë në një mësim të lirë demo.

  Gjeni një Learning Centre
 • English for kidsslide2-17
  Nga Foshnjat në adoleshencë

  Ne kemi përgatitur nxënësit e rinj nga mosha 3 muaj deri në 19 vjet për një të ardhme të suksesit .

  Gjeni një Learning Centre
 

University Student Attributes his Success to Helen Doron English

June 29th, 2014 by admin

Marcin from Warsaw, Poland is a university student studying computer programming and attributes much of his success in school and ease with gaming in English to his four years of Helen Doron English classes.

Marcin speaks English comfortably and fluently, based on knowledge he acquired at Helen Doron “using English the way it was supposed to be used.”

Marcin enthusiastically explained, “without Helen Doron English, my English would be almost non-existent. My Helen Doron teachers showed me how much you can achieve with it and how far you can go by speaking English.”

An expert in gaming, Marcin broadcasts a very interesting instructional programme on the topic on HelenDoronRadio.com every other Thursday at 17:15 Central European Time.

Watch Marcin here