Albania
 • English for young kidsEnglish for young kids
  English for Kids

  Studentët Helen Doron argëtohen dhe mësojnë anglisht - në të njëjtën kohë.

  Mëso Pse
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Provo ne

  Ne ju ftojmë në një mësim të lirë demo.

  Gjeni një Learning Centre
 • English for kidsslide2-17
  Nga Foshnjat në adoleshencë

  Ne kemi përgatitur nxënësit e rinj nga mosha 3 muaj deri në 19 vjet për një të ardhme të suksesit .

  Gjeni një Learning Centre
 

Grand Opening of Helen Doron Learning Centre Ursynów, Warsaw, Poland South Area

April 28th, 2014 by admin

A new Helen Doron English Learning Centre was recently opened in the Ursynów, Warsaw South Area. Celebration festivities were divided into two days: the first day was designated for officials, designers and Helen Doron employees, while the second day focused on welcoming students and their parents.

!Warsaw1-300x199

The beautiful new facility is over 100 square metres and includes four large rooms and a spacious reception area. All classrooms are equipped with LCD screens, multimedia tables and magnetic walls.

!Warsaw2-300x199
This new Learning Centre is replacing the Kabaty Learning Centre, as it became too small for the growing needs of Helen Doron English in the southern area of Warsaw. Currently there are 13 Helen Doron English Learning Centres in the general Warsaw area.