Çmimet e Grupit Edukativ Helen Doron

”Grupi Arsimor Helen Doron” ka marrë disa çmime në vitet e fundit, duke u vlerësuar për  kualitetin e lartë në arsim, mbështetjen e franzhisës, mentorimin dhe udhëheqjen.

2019 – Best Children’s and Education Franchise awarded by Global Franchise Magazine

Fituesi u zgjodh sipas një gamë të gjerë kriteresh: synimet globale të markës, marrëdhënia midis franshizorit dhe franshizës, si tregtohet marka dhe se si kompania ka avancuar me  franshizën në nivel ndërkombëtar.

“Grupi Edukativ Helen Doron” i zgjedhur për shkak të përvojës së gjerë ndërkombëtare dhe hapave të mëdhenj në vazhdimin e inovacioneve teknologjike dhe ndryshimit të arsimit. Helen Doron ka më shumë për të ofruar në franshizën ndërkombëtare dhe është investuar seriozisht në zhvillimet e ardhshme tek franshizët e saj”, thotë ekipi i gjyqtarëve të profesionistëve ndërkombëtarë të franshizës.

Lexo më shumë » Mbyll

2020 – The Global Mentorship Award awarded by Global Franchise Magazine

”Grupi Arsimor Helen Doron” është krenar që fiton për të dytën herë radhazi, një çmim prestigjioz si Global Franchise, këtë herë në kategorinë Mentorship, pas fitores së vitit të kaluar në kategorinë e franzhisës më të mirë arsimor.

“Paneli gjykues i Global Franchise Awards ishte jashtëzakonisht i impresionuar me nivelin e mbështetjes dhe udhëzimit që Grupi Edukativ Helen Doron u ofron franshizëve të tij, duke e bërë markën një fituese shumë të denjë të Çmimit Global Mentorship 2020.

”Mentorimi është një komponent kyç i çdo organizate të shkëlqyer franshize dhe kalibri i lartë i ndihmës, trajnimit dhe mbështetjes që grupi u ofron franshizëve të tij është befasues. Nuk është çudi që marka vazhdon të rritet me një ritëm kaq mbresëlënës. Helen Doron është një frymëzim për të gjithë në franshizë.”

Lexo më shumë » Mbyll

2020 - Influential Businesswoman in Franchising 2020: Support and Mentorship

Jemi krenarë të njoftojmë se Helen Doron, CEO dhe Themeluese e Grupit Arsimor Helen Doron, u zgjodh si biznesmenja e 4-të më me ndikim në Franchising 2020: Support & Mentorship.

Kjo vlerësim i fundit pason çmimin prestigjioz të Mentorshipit të Franshizës Globale 2020 dhe çmimin e franshizës më të mirë për fëmijët dhe arsimin 2019.

Ashtu si me çmimet tona të mëparshme globale, ky triumf i përket të gjithë komunitetit Helen Doron dhe është një arritje për të gjithë rrjetin.

Lexo më shumë » Mbyll

2021 - The Global Mentorship Award awarded by Global Franchise Magazine

Revista Global Franchise shpjegoi se si gjyqtarët arritën në vendimin e tyre për të zgjedhur Helen Doron Educational Group, “2020 ishte një vit që nënkuptonte që franshizuesit dhe drejtuesit jo vetëm që u kërkohej të ishin të qartë dhe komunikues kur bëhej fjalë për drejtimin e organizatave të tyre, por dhe te mbështetëshin tek aftësitë e mentorimit më shumë se kurrë.”

Kjo ishte ajo që kërkonte paneli ynë i gjykimit kur shqyrtonte Çmimin Global Mentorship 2021. Kjo ishte pikërisht ajo që gjyqtarët tanë morën kur lexuan hyrjen e Grupit Edukativ Helen Doron.

Gjyqtarët ishin të impresionuar me sistemet dhe strukturën e mbështetjes që marka zbatoi në përgjigje të pandemisë, sa e shkathët ishte kur bëhej fjalë për prezantimin e platformave të reja jetike të udhëhequra nga teknologjia, shumë mënyra në të cilat u mbështet rrjeti i saj i franshizës pavarësisht ndërprerjes së paprecedentë , dhe se si themeluesja dhe CEO, Helen Doron, ishte një dritë ndriçuese kur bëhej fjalë për rolin dhe përgjegjësinë e një franshizori. Urime Grupit Edukativ Helen Doron për fitoren e dytë radhazi në këtë kategori; është një arritje e jashtëzakonshme.”

Lexo më shumë » Mbyll

2021 - Bronze Award in the “Most Valuable Corporate Response”

2021 – Çmimi Bronz në kategorinë “Përgjigja më e Vlefshme e Korporatës” për “Mbështetje Frymëzuese Globale gjatë Pandemisë COVID” nga çmimet ndërkombëtare Stevie për Gratë në Biznes.

Gjyqtarët e shquar të çmimit Stevie përfshijnë shumë nga drejtuesit më të respektuar në botë, sipërmarrësit, novatorët dhe edukatorët e biznesit dhe ata ishin shumë të impresionuar me përpjekjet e kompanisë, veçanërisht në këto kohë shumë sfiduese. Disa nga komentet e tyre janë si më poshtë:

“Një zgjidhje e mrekullueshme për të ofruar mundësi mësimore domethënëse dhe tërheqëse gjatë COVID. E domosdoshme për fëmijët dhe prindërit e tyre! Shpërndarja e kësaj me kosto minimale ose pa kosto dhe inkurajimi i fëmijëve që të jenë shumëgjuhësh do t’i mbështesë ata për të ardhmen, tani që jemi një komunitet global më shumë se kurrë më parë. Arritje e madhe.”

“Puna juaj për t’i mbajtur fëmijët të argëtuar, të edukuar dhe të zënë në mënyrë konstruktive gjatë pandemisë vlerësohet shumë. Është e mahnitshme se si keni qenë në gjendje ta rrotulloni dhe përshtatni punën tuaj sipas nevojës së kohës. Ju lumtë.”

“Një zgjidhje e jashtëzakonshme – një nga më të mirat që kam lexuar. Dokumentacioni juaj mbështetës ishte i shkëlqyeshëm, që prek fëmijët në mbarë botën. Urime.”

“Zgjidhje e bukur për të mësuarit në internet nga përdorimi inovativ i teknologjisë. Gjithashtu, komunikimi me prindërit ishte i dobishëm dhe efektiv.”

Lexo më shumë » Mbyll

Çmimet e Franshizorëve të Helen Doron

Vera Chub

Helen Doron National Coordinator and Master Franchisee in Odessa/Nykolayev, Ukraine

u vlerësua “Gruaja e Vitit” për arritjet e saj në biznes nga Eurowoman – Forumi Ndërkombëtar i Biznesit të Grave.

Danijela Haralović

Helen Doron English National Franchisee for Croatia,

u nderua me çmimin “Employer Friend to a Family” nga Ministria e Demografisë, Familjes, Rinisë dhe Politikës Sociale, për punën e saj në krijimin e një atmosfere miqësore për punonjësit dhe familjet e tyre.

Helen Doron Germany

Deklaruar 2 vite radhazi “Shkolla më e Mirë e Gjuhës në Gjermani” bazuar në: Materialet mësimore, përmbajtjen materiale, efektivitetin, shërbimin, çmimin, dhe rekomandimet. Helen Doron English është numër 1!

Language School of the Year

Barcelona, Spain Prestige Awards