Albania
 • English for young kidsEnglish for young kids
  English for Kids

  Studentët Helen Doron argëtohen dhe mësojnë anglisht - në të njëjtën kohë.

  Mëso Pse
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Provo ne

  Ne ju ftojmë në një mësim të lirë demo.

  Gjeni një Learning Centre
 • English for kidsslide2-17
  Nga Foshnjat në adoleshencë

  Ne kemi përgatitur nxënësit e rinj nga mosha 3 muaj deri në 19 vjet për një të ardhme të suksesit .

  Gjeni një Learning Centre
 

Helen Doron English 2014 International Franchisee Conference

March 4th, 2014 by admin

blogpost-Leading the Way logo

Leading the Way is this year’s theme for the Helen Doron English 2014 International Franchisee Conference, being held in the seaside resort region of Antalya, Turkey,  March 24-28.

This year’s event will be the largest ever.  Over 300 franchisees from all over the world will come together to share ideas, interact and learn from guest speakers, presentations and panel discussions. Leisure time highlights include a concert with pop star Ella Doron and day trips of the breathtaking area.

For more information on how you can join the Helen Doron network as a franchisee, visit us at: http://helendoron.com/business-opportunities.php.